Dodatne informacije (17. lipanj 2022.): eFootball je krenuo u svoju drugu sezonu. Naglasak je na nekoliko klubova, kao što možete vidjeti u prvom traileru. Dok je u drugom traileru ono što donosi novac, Dream Team i prodaja digitalnih igrača u svojim slabijim i boljim verzijama.

Originalna vijest (7. lipanj 2022.): Prošli tjedan eFootball, Konamijeva nogometna simulacija koju smo nekada zvali PES, došla je na mobilne uređaje. Osim toga, najavljena je i nova (druga) sezona imenom European Leagues Highlights. Ideja te sezone je fokus na klubove koji su pokazali puno toga u nedavno završenoj sezoni. Što znači isti igrači boljeg rariteta, sa boljim statistikama. A njen dolazak je zakazan za 16. lipanj, trenutno je dostupna predsezona.

Isto tako smo saznali kako će Master League, koji bi trebao biti plaćeni mod u bazno besplatnoj igri, doći tek iduće godine. Na ljeto bi bi trebala doći opcija kreiranja vlastitih lobija i igranja Dream Team moda, a na timu mi trebali dobiti cross-play. Što prilično govori koliko je eFootball izašao prerano i koliko još problema postoji u razvoju igre.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.