Dodatne informacije (25. kolovoz 2022.): F1 Manager 2022 danas je izašao na tržište. Dostupan za PC, PlayStation i Xbox platforme.

Originalna vijest (18. lipanj 2022.): F1 Manager 2022 ima datum izlaska. Dugo spominjana igra koju potpisuje Frontier Developments dolazi 30. kolovoza ove godine za PC te PlayStation i Xbox platforme.

Ulazite u ulovu šefa tima koji će morati donositi svakojake odluke kako bi vaša momčad i vaši vozači došli do pobjeda, a na kraju i do titula. Odabrati osoblje, ulagati u razvoj bolida, a istovremeno balansirati sponzorima i upravom. F1 Manager će imati licencirane vozače i momčadi, i to ne samo F1 nego i F2 i F3. Vozači će biti vjerno prikazani, što uključuje njihov vizualni izgled kao i stil vožnje te temperament na stazi.

Samu utrku će biti više u televizijskom stilu, a tu će vaša odluka biti puno važnija prije utrke. Od odabira guma do strategije, pa sve do toga da reagirate na nepredviđene situacije na stazi. Bilo da govorimo o kiši ili nekom sigurnosnom autu koji će poremetiti tijek utrke. Zvuči jako zanimljivo. Baš me zanima koliko će sezona moći biti igrivo. Govorimo li o nekoliko, ili kao u nekim igrama sličnog tipa, o desetljećima ili čak stoljećima koliko je netko vodio klub.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.