Sports Interactive je najavio datum kojeg mnogi čekaju – 19. svibnja ove godine dolazi Football Manage 2020. Najavljen je za Steam i za mobitele.

Tog dana će izaći tri verzije igre. Football Manager 2020, dobro poznata verzija na koju ste navikli te će biti dostupna putem Steama; Foootball Manager 2020 Touch, koja je nešto slabija verzija koja će se fokusirati na ‘ključne obaveze koje menadžer ima. Ta verzija dlazi na Steam, iOS i Android; te u konačnici Football Manager 2020 Mobile koji će, kao što vam zdrav razum nalaže, biti za iOS i Android uređaje.

Isto tako su najavili kako igra dolazi na Switch i tamo će doći Touch verzija, te Stadia verzija. I jedna i druga bez datuma, uz opis ‘dolazi ubrzo’. Čudi me kako nisu probali doći na PlayStation 4 i Xbox One pošto je ovo bila generacija u kojoj su mnoge igre koje nismo očekivali na kućnim platformama pojavile baš tam.

Za one koji pre-orderaju igru u planu je beta verzija igre, premda datum još nije poznat. Vjerojatno ubrzo, kada je ostalo oko mjesec dana do izlaska.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.