Bila je ovo dobra godina za Heroes of the Storm, a budućnost je vrlo obećavajuća. Blizzcon nam je predstavio dva nova heroja koja će se priključiti dvoboju te time podići ukupnu brojku na 75, duplo više od 30 koliko ih je bilo dostupno na startu. Ta dva su ‘Overwatch main’ Hanzo (assassin) i Warcraftova ‘kraljica zmajeva’ Alexstraza (support) te su ih predstavili vrlo zgodnim trailerom.

Od stvari za budućnost razvojni tim je govorio kako u budućnosti planira raditi više manjih updejtova, ponajprije zato što velika količina promjena itekako utječe na metu. UI će doživjeti neke sitne preinake, no velika stvar za iduću godinu bit će modificiranje kamere. Od gameplay promjena svakako treba govoriti o modifikacijama za stealth, koji je vrlo jak u solo igranju, no prilično slab u kompetitivnom. Razvojni tim želi staviti to u ravnotežu. Baš kao što želi napraviti neke preinake za laning fazu, a sukladno time i za towere.

Najvažnija stvar vezana je uz matchmaking i MMR. Do sada je on rastao ili padao isključivo na temelju pobjede ili poraza, no plan je da se u računicu uzme individualno igranje, koliko je igrač dobro igrao ulogu koju je uzeo s herojem kojeg je uzeo. Sistem je već neko vrijeme u upotrebi, ali za sada samo kako bi skupili podatke. Kažu kako sa ovim sistemom master igrač koji krene iz bronce može u upola manje partija doći do svog stvarnog rankinga. Ideja iza sistema ima svoje prednosti i mane, zato što treba nagraditi dobro odigranu partiju, usprkos porazu. No postoji i bojazan od igrača koji će odlučio kako je tim doživio poraz te će, znajući što mu je potrebno, probati nabiti svoju osobnu statistiku, mjesto da proba preokrenuti partiju.

 


One thought on “Heroes of the Storm dobiva dva nova heroja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.