comprar ivermectina 6mg vitamedic ivermectina 6mg menor preço ivexterm farmacias similares will ivermectin kill heartworms in dogs ivermectina para desparasitar

Tripwire Interactive objavio je kako je njihova igra Maneater premašila 5 milijuna igrača.

Za one koji nisu upoznati, riječ je o igri u kojoj igrate kao morski pas i hranite se svime što vam se nađe na putu. Igru je nalakše definirati kao RPG, a iz razvojnog studija su se malo poigrali time. Za njih je ovo shARkPG. Prvi te vrste, a gledajući po uspjehu kojeg je Maneater ostvario, nekako mi se čini da nije zadnji. Možda je glavno pitanje, ako odluče napraviti nastavak, hoće li morski pas biti jedini protagonist?

Povodom ovog uspjeha, razvojni studio je lansirao besplatni update koji donosi ray tracing za Xbox Series X i PlayStation 5 verziju igre. U sklopu njega je i velika količina poboljšanja i optimizacije nakon kojeg će se igra bolje ponašati, neovisno o platformi. Ako vas zanima kompletna lista promjena, popis se nalazi na njihovom forumu.

I za kraj, postoji jedna stvar koja me zanima. Jesu li momci iz METAK 1980 zaigrali igru? Kada su tako žarko htjeli biti morski pas.


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.