Dodatne informacije (11. svibanj 2023.): Marvel’s Midnight Sun je stigao na PlayStation 4 i Xbox One. Uz njega je došao i DLC koji donosi Storm kao igrivog lika. Vjerojatno to znači kraj podrške za igru. Što mislite, hoćemo li dobiti nastavak u budućnosti?

Originalna vijest (4. svibanj 2023.): Marvel’s Midnight Suns dolazi na PlayStation 4 i Xbox One. svibnja ove godine. Bit će dostupna samo digitalnim putem nakon što su te verzije igre bile odgođene u odnosu na prosinac godine kada je igra došla na nove generacije. Isto tako smo doznali kako je Switch verzija otkazana, ništa od nje.

Na isti dan dolazi četvrti, to jest finalni, DLC za igru. Nazvan je Blood Storm, a u njemu dolazi Storm kao igrivi lik. Hoće li biti dodatnih sezona s novim DLCovima i novim likovima? Vjerojatniji odgovor je ne. Marvel’s Midnight Suns je bio odlično hvaljen od kritike, ali je bio komercijalni neuspjeh. Očekuje se kako će imati dobru prodaju u godinama koje dolaze kao i druge Firaxis igre, ali vjerojatno to neće biti dovoljno za zeleno svijetlo novog sadržaja.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.