Paradox Interactive ostavio je šećer za kraj PDXCON 2019 najava. Nasljednik je rođen – Crusader Kings 3 dolazi dogodine.

Nakon svih uspjeha koje je njegov prethodnik ostvario, polako je došlo vrijeme kada se treba gledati na budućnost dinastije. a Crusader Kings 3 treba nastaviti tamo gdje se stalo – srednjovjekovno osvajanje, intrige, religija, planiranje potomaka, dogovaranje brakova i sve što čini ovu igru posebnom, zbog čega su je u šali prozvali incest simulator. Korak naprijed će biti korištenje 3D modela i mnogo detaljnija mapa kako bi što veći broj korisnika mogao upoznati čari ove igre.

Ovo je prilika za ostvariti svoje ambicije, stvoriti novu lozu i igrati se povijesti. Dobiti odgovore na pitanja iz ‘što bi bilo kad bi bilo’ grupacije. Stvoriti moćna kraljevstva iz ničega, i ispričati priče koje koje samo Crusader Kings stil igre može ispričati. Polako otkrivati dubinu igre, naravno, nakon silnih propusta koje ste napravili u prošloj partiji koji su doveli do vašeg kraha. Sve to će doći na PC u 2020. godini, na Steam i na Xbox Game Pass za PC (zanimljivo kako nema Epic Games Stora-e).

A kako bolje iskoristiti to vrijeme nego uz Crusader Kings 2, koji je besplatan na svim platformama na kojima se može kupiti.

Izgleda jako dobro.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.