Dodatne informacije (2. lipanj 2022.): Izašao je Fate of Iberia Flavor Pack za Crusader Kings 3. Dostupan je po cijeni od 7 eura. Hoćete li vi probati zavladati područjem današnjem Španjolske i Portugala?

Originalna vijest (25. travanj. 2022.): Paradox Interactive je najavio kako će Crusader Kings 3 dobiti idući DLC zadnjeg dana svibnja. Zvat će se Fate of Iberia Flavour Pack, bit će fokusiran na Iberijski poluotok, područje na kojem su svoju povijest pisale Španjolska i Portugal.

Cijena DLCa će biti 6,99 €, ili će biti dio season passa. Isto tako će doći i nadogradnja za sve igrače, neovisno posjeduje te li DLC ili ne. Jedna od novih dodataka koji dolazi je nešto što razvojni tim zove Sturggle, koji će fokusirati ‘unikatne povijesne prilike koje tipiziraju regije koje su bile centar konflikta’. Mapa regije će biti malo rafinirana, kako bi odrazila taj periodu, kulturu i religiju, uz nove događaje u igri od kojih će neki biti specifični za tu regiju.

Prilično puni dani za Crusader Kings 3 tim i fanove. Krajem prošlog mjeseca igra je došla na PlayStation 5 i Xbox Series X|S, krajem idućeg će dobiti novi DLC. Fate of Iberia će biti četvrti dodatak za igru, te će nastaviti trenutnim tempom jedan godišnje.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.