Dodatne informacije (11. svibanj 2023.) Crusader Kings 3 dobio je dvoj veliki DLC Tours and Tournaments. S idejom na umu da igrači imaju što raditi u mirnodobskom razdoblju. Ili iskoristiti to da isto što prije prestane.

Originalna vijest (13. travanj 2023.): Paradox Interactive je najavio kako će Crusader Kings 3 dobiti svoj idući DLC, Tours and Tournaments, 11. svibnja ove godine.

Tours and Tournaments će druga velika nadogradnja za Crusader Kings 3. Nazvan je po sistemima, prvi od njih su upravo te turneje, kao dio novog sistema putovanja. Možete krenuti na neki manji put, čisto da vidite svoje kraljevstvo, ili na neko veliko i opasno uz cijelu dvorsku pratnju. Drugi sistem je onaj turnira u kojima se isti događaju diljem svijeta te privlače plemiće u gledalište te vitezove u borilište kako bi stvorili svoje ime te možda ugrabili i nešto slave.

DLC će koštati 29,99 eura, a svega pet eura više koštat će vas paket druge sezone. Ona će osim spomenutog DLCa uključivati još tri. Wards and Wardens će donijeti dublji sistem podizanja i odgajanja djece. Legacy of Persia će donijeti nove mehanike za vođe klanova te proširiti Islam i Zoroastraizam na području srednjovjekovne Perzije. Za kraj, Elegance of the Empire je ekskluzivan za paket sezone dva, no on će biti samo kozmetika.

Kao što to obično biva u Paradoxovim igrama, dolaze i besplatne promijene za sve igrače, neovisno da li se odlučite igrati drugu sezonu ili ne. Sve ovo za PC korisnike, oni koji su odlučili igrati Crusader Kings 3 na konzolama morat će malo pričekati. Tamo nisu tako brzi.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.