Warner Bros je potvrdio ono što smo neki dan naveli kao glasinu – dolazi nam Injustice 2.

Sada već možemo govoriti Injustice serijalu koji je nastao 2013. godine kao fighting igra u kojoj sudjeluju superheroji (i negativci) iz DC stripova. Nastavak ponovo potpisuje NetherRealm Studios, a konačni proizvod će doći dogodine za PlayStation 4 i Xbox One.

Treba spomenuti kako nije naveden dolazak na PC. Na prvu loptu za to postoje dva potencijalna razloga – PC verzija će doći kasnije. Ili onaj drugi, manje popularni – PC verzije neće biti zato što je Warner Bros zakazao s izradom PC igri. Batman Arkham Knight je najbolji primjer, no ništa lošiji nije niti Mortal Kombat X (kojeg također potpisuje NetherRealm) za kojeg je u potpunosti prekinuta PC podrška.

Prema informacijama (i traileru) moći ćete utjecati na to kako pojedini lik izgleda, koje poteze ima i razvijati ga po vlastitoj preferencija. To će biti napravljeno preko sistema u kojem tijekom igranja dobivate pakete u kojima se nalaze nasumični predmeti. Zgodna ideja, bit će zanimljivo kako će funkcionirati u fighting igri.

Priča? Batman skuplja pajdaše koji će se boriti protiv Supermanovog režima vladavine. Likovi? Batman, Superman, Supergirl, Aquaman, The Flash, Atrocitus i Gorilla Grodd. Mape? Metropolis, Gotham City i Atlantis.  Sve redom do sada najavljeno, budite sigurni kako će biti još.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.