Square Enix nam je prošle godine najavio kako će Outriders dobiti novu ekspanziju ove godine. Sada nam je napokon dostavio informacija kako će Worldslayer izgledati.

Kampanja će nastaviti tamo gdje je prethodna stala, ali je isto tako napravljena da je možete igrati zasebno. Dolazi nam novi Altered protivnik – Ereshkigal – s novom nepoznatom moći. Bit će dosta fokusa na povijest samog Enoch planeta.

Kako bi odmah mogli uživati u ekspanziji, Outriders će imati opciju da igrači odmah krenu sa levela 30. Nakon toga kreće Ascension sistem, koji se svodi da nakon levela 30 i dalje skupljate iskustvo te skupljate Ascension nivoa. Koji pak donose Ascension Pointe, koje pak možete iskorisiti kako bi dodatno pojačali neku od sposobnosti svog lika.

Uz sve to Worldslayer donosi još jedan sistem progresije lika – PAX. On donosi još jedan skill tree koji je praktički dodaje još jedan stupanj specijalizacije za likove. Kako snaga svega kod likova ide gore, tako ide i snga protivnika. World i Challenge Tier iz bazne igre bit će zamjenjeni Apocalypse Tier sistemom, koji će ići do nivoa 40 te će utjecati na to koliko će sadržaj biti težak te koliko dobru opremu ćete dobivati.

Svaka klasa će dobiti dva nova 5-set legendarna armora i jedan 3-set koji će biti dostupan za sve klasa. Možda mi se bogovi nasumičnosti smiluju pa puno brže skupim jedan nego u baznoj igri, gdje ga zapravo još nisam skupio, što ću morati ispraviti. Bit će još legendarnih predmeta koji nisu dio seta, People Can Fly kaže da će ih biti oko stotinjak sveukupno.

I sve to 30. lipnja ove godine. Kao digitalna nadogradnja ili u sklopu bazne igre za nove igrače. Jedva čekam!


One thought on “Outriders Worldslayer ekspanzija krajem lipnja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.