Switch napokon dobiva Pokémon igru. Zapravo dvije, pošto su se sve glasine pokazale točnima. 16. studenog ove godine dolaze na Pokémon Let’s Go! Pikachu i Pokémon Let’s Go! Eevee.

Kako bi shvatili igru (što zapravo i nije teško) moramo se vratiti u 1998. godinu kada je izašao Pokémon Yellow. Znači vraćamo se u Kanto regiju i njenih originalnih 151 Pokémona (spomenuli su kako će pojedine Alolan verzije biti dostupne, no hoće li i neki koji nisu iz te regije?), no spomenuli su i specijalnog Pokémona koji će biti kompletno novi, što će biti zanimljivo za vidjeti. Isto tako treba kazati kako Pikachu i Eevee neće biti u Poké lopti nego će ići za nama baš kao i Pikachu u spomenutom Yellowu.

Očekuje nas Pokémon Go stil lova na Pokémone, uz pomoć jednog JoyCona, bit će co-op opcije, opcije prebacivanja iz Pokémon Go i još ponešto. A među tim stvarima je i novi rekvizit Pokéball Plus – koji će istovremeno biti kontroler i Poké lopta s vibracijom tako da možete osjetiti kako se Pokémon pokušava izvući kada ga lovite. Te je ideja da možete svoje Pokémona povesti sa sobom bilo gdje (premda zapravo samo nosite rekvizit) te nagrade u igri ako radite takvo što.

Trailer je pokazao kako neće samo Pikachu i Eevee biti ‘slobodni’, u traileru vidimo Laprasa i Charizarda, dok je mehanika igre ostala ista – standardni stil na poteze kojeg poznajemo već dva desetljeća.


2 thoughts on “Pokémon Let’s Go! Pikachu i Eevee potvrđeni, krajem godine za Switch

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.