PlayerUnknown’s Battlegrounds sutra, 22. lipnja, dobiva svoju treću mapu – Sanhok.

Sanhok je manja od druge dvije mape. 4 kilometra duljine i širine su njene dimenzije, što je četvrtina Erangel i Miramar mapa. No usprkos tome, i dalje će biti za 100 igrača, što u prijevodu znači kako bi partije trebale biti kraće, zato što je prostor manji.

S tehničke strane također ima nekih poboljšanja, drugačiji način na koji se očitavaju stvari znači i bolje performanse, tako barem kažu iz razvojnog tima. Vremenske prilike su dinamički mijenjaju, a i oprema koju možete naći je modificirana. Ideja je da se puno brže opremite za borbu, a 8x i 15x scope se neće moći naći na mapi, ali ćete moći doći do njih uz care package.

Sanhok će imati i ekskluzivno oružje, QBZ automatsku pušku koja koristi 5,56mm metke uz 30 metaka po šaržeru, što se može proširiti na 40. A uz sve to dolazi i hrpa promjena za samu igru, kao i prikladan popust od 33%.

PUBG Corp. je objavio kako su prodali 50 milijuna primjeraka, što računa PC i Xbox One verziju igre, dok je PUBG Mobile dosegnuo 400 milijuna registriranih korisnika.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.