PlayStation 4 konzola

Sony je potvrdio postojanje toliko spominjanog PlayStationa 4K, ali je isto tako kazao kako ga nećemo vidjeti ove godine na Sonyevoj E3 konferenciji.

U razgovoru za Financial Times to je otkrio PlayStation šef Andrew House. I dok je 4K ime koje su mu nadjenuli novinari, Sony za sada tu konzolu naziva ‘high-end PS4’. Po nekim najavama konzolu bi trebali vidjeti na jesen, a baš zbog toga što do tada ima još vremena je nećemo vidjeti na konferenciji – Sony se boji kako bi njenim predstavljanjem pala PS4 prodaja (koja ide zaista sjajno) pošto bi ljudi čekali novu verziju konzole.

Cijena isto nije poznata, no sigurno je kako će biti skuplja od trenutnih PS4 modela. Isto tako treba reći kako Sony ne želi zamijeniti PS4 nego želi konzolu koja će koegzistirati s njim. Štoviše, podatak kaže kako će Sony zabraniti razvojnim studijima izradu stvari eksluzivnih za bolju verziju konzole – žele da proizvode primarno za PS4.

Što ovo znači za samu konferenciju? Ne previše, Sony će imati pune ruke posla s VR tehnologijom i hrpom igri koje su zasigurno pripremili za E3. Neće morati u raspored stavljati novu konzolu. A ako je izlazak u jesen ono što ciljaju, onda je Gamescom jednako dobro mjesto za prezentaciju nove verzije konzole.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.