Dodatne informacije (12. rujan 2022.): Gizmo je došao u MultiVersus, napravljen je kao support lik. To je drugi novak koji dolazi u sklopu prve sezone.

Dodatne informacije (23. kolovoz 2022.): MultiVersus je skupio 20 milijuna igrača, a osim toga Morty je stigao u igru, dok će Rick doći nešto kasnije u sezoni.

Originalna vijest (18. kolovoz 2022.): Nakon što je preko 10 milijuna ljudi zaigrali MultiVersus, sada je ta brojka preko 12 milijuna, došla nam je prva sezona. Došla je 15. kolovoza, a glavna stvar koju je donijela sa sobom u odnosu na period otvorene bete je novi battle pass i balans nekih likova.

Battle pass je dobio i dosta negodovanja, pošto za razliku od mnogih drugih igri, MultiVersus ne nudi povratak premium valute s kojom je isti kupljen. Niti najmanje, ništa. Dok neke igre nude dio, a neke čak i potpuno, tako da praktički možete kupiti svaki idući battle pass.

Puno zanimljivije je ono što nam tek treba doći. Rick and Morty bi trebali doći kao dva zasebna igriva lika 23. kolovoza, znači tjedan dana nakon izlaska sezone. Dok smo dobili najavu još dva koja će doći kasnije, koji su ujedno na slici prve sezone. Prvi od njih je Black Adam, koji će ubrzo dobiti film, pa i nije neko iznenađenje. Drugi je Stripe iz Gremlina.

Dojam nakon otvorene bete bio je jako pozitivan, a za sada mi se sviđa i prva sezona. Free to play model je napravio jako puno za igru, pošto sigurno ne bi bila ovako popularna kada bi se morala platiti ulazna cijena za nju.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.