Bio je ovo dugačak radni tjedan u kojem je broj odrađenih sati poprilično premašio standardnu brojku 40. Zbog toga nisam baš puno igrao, što nije pozitivno. Pozitivno je to što sam imao slobodnu nedjelju koju sam iskoristio za odmaranje od svega. Baš svega. Drugim riječima, igrao sam opet iste igre samo zato što su bile instalirane, a i njih sam igrao toliko malo da je jedva vrijedno spomena. No kako je ovo tjedna kolumna, opet ćete čitati o istim igrama. Usput ću natuknuti jednu promjenu u kolumni koja će doći u prvom broju studenog. O čemu se točno radi? Saznat ćete na vrijeme.

World of Warcraft

Manje od sat vremena dnevno prije spavanja bilo je dovoljno kako bih skupio još jednog mounta, sada je brojka na 152. Neki cilj je do kraja godine doći do 175, to će biti izvedivo kada nađem nešto malo više vremena za igranje.

Hearthstone

Brawl je bio grozno dosadan, karte koje sam dobio u tri boostera bile su jednako grozne. Zbog svega toga mi je muka što uopće ovo spominjem, al nešto moram imati u pregledu, zar ne?

Uncharted: Drake’s Fortune

Nathan Drake je uz moje vođenje završio prvo poglavlje svoje kampanje. Obožavam Uncharted serijal i zaista je bilo prekrasno vidjeti osam godina igru koja izgleda toliko dobro remasterirana kao da je jučer izašla. Ovog puta sam odlučio skupiti i sva blaga koja se mogu naći u igri.

Uncharted 2: Among Thieves

Započeo sam najbolje poglavlje Uncharted serijala. Kada smo na staroj verziji prije dvije godine radili listu najboljih igri prošle generacije ovo je završilo na visokom četvrtom mjestu – niti jedna ekskluziva nije bila više plasirana. Kada sam bio upitan zašto je ispred drugog genijalnog naslova istog studija (The Last of Us) moj odgovor je bio jednostavna – kada bih na pusti otok mogao ponijeti jednu njihovu igru to bi bila ova. Uncharted 2 je fantastična zabava, kao film kojeg možete gledati s boljom polovicom. Trebam li spomenuti kako u remasteriranoj verziji izgleda još bolje?

Dragon’s Crown

PS Vita dobila je malo ljubavi. Ponio sam je na jedan kraći put, a ovo sam zaigrao samo zato što je već bilo instalirano. Odigrao sam jedan nivo ove zabavne beat ’em up igre. Premda moram reći kako me je srce vuklo prema Personi 4 Golden, ali nisam imao srca to napraviti uz toliko posla.

Za kraj, čestitka samom sebi na desetoj epizodi tjednog igranja.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.