Dodatne informacije (11. svibanj 2022.): Trinaesta Apex Legends sezona, imenom Saviors, je krenula. Stiže prvi update za Storm Point mapu, točnije na dio mape koji se sada zove Downed Beast, a tu je i novi heroj imenom Newcastle. Njegov gameplay možete vidjeti odmah u video ispod, dok u ostalim videima u članku možete vidjeti njegovu priču i odnos s drugim likovima.

Originalne vijesti (2. svibanj 2022.): Apex Legends dobit će novu, 13 po redu, sezonu 10. svibnja. U njoj dolazi novi igrivi lik pod imenom Newcastle, baš kao grad u Engleskoj. Njegovo pravo ime je Jackson Williams, dugo izgubljeni brat od Banglorea, baš kao što možete vidjeti u videu. S njime će to biti 21 igriv lik, a sezona će se zvati Saviors.

Već dugo nisam probao Apex Legends, pod dugo mislim od prvih dana kada je igra izašla u veljači 2019. godine. Baš bih mogao probati vidjeti koliko je toga Respawn Entertainment dodao stvari u igru. Ja bih rekao puno, jako puno. Traileri koji predstavljaju likove i njihovi međusobni odnosi sve bolji. A gameplay je i tada bio ono sjajan.

Za kraj, evo i gameplay video koji pokazuje kako Newcastle izgleda u igri. Kao i pogled na neku novu kozmetiku koja dolazi kao dio battle passa.


One thought on “Video: Apex Legends Saviors trailer

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.