Dodatne informacije (10. kolovoz 2022.): Apex Legends sezona 14 je krenula. S njom je došao i novi battle pass kojeg predstavlja video ispod.

Originalna vijest (5. kolovoz 2022.): Apex Legends će 9. kolovoza dobiti svoju četrnaestu sezonu nazvanu Hunted. Osim novog lika, kojeg su već ranije najavili, a sada još malo predstavili (prvi video), dolazi promjena za Kings Canyon mapu, kao i povećani level cap za sve igrače. Vidimo Vantage završila u zatvoru, od kod je pokušava izbaviti na neortodoksan način. Vidimo i njeno korištenje snajpeta u samoj partiji, kao i slatkog šišmiša kojeg koristi.

Ta mapa je s nama od početka, napravljene su promijene na mehaničkom pitanju, kako bi se sredili problemi koje su igrači kroz godine spominjali. Ali i na vizualnom pitanju, kao poboljšanje osvjetljenja i izgled samo neba. Tu su nove lokacije koje možete posjetiti, nazvane Relic. Ideja je dodati malo više mjesta za disanje u počeku i sredini meča. Mnogi dijelovi mape su doživjeli preinake, neki su postali malo otvoreniji, neki malo zatvoreniji uz dodatan sadržaj u tim područjima.

Napravljene su i modifikacije u tome kako i gdje možete naći predmete. Ima ih više i raspoređeniji su, kako bi osjećaj prilikom igranja bio intuitivniji, za kompletan popis promjena, zaputite se na Apex blog kako bi vidjeli sve detalje.


One thought on “Apex Legends detalji za sezonu 14

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.