Dodatne informacije (10. kolovoz 2022.): Apex Legends sezona 14 je krenula. S njom je došao i novi battle pass kojeg predstavlja video ispod.

Originalna vijest (5. kolovoz 2022.): Apex Legends će 9. kolovoza dobiti svoju četrnaestu sezonu nazvanu Hunted. Osim novog lika, kojeg su već ranije najavili, a sada još malo predstavili (prvi video), dolazi promjena za Kings Canyon mapu, kao i povećani level cap za sve igrače. Vidimo Vantage završila u zatvoru, od kod je pokušava izbaviti na neortodoksan način. Vidimo i njeno korištenje snajpeta u samoj partiji, kao i slatkog šišmiša kojeg koristi.

Ta mapa je s nama od početka, napravljene su promijene na mehaničkom pitanju, kako bi se sredili problemi koje su igrači kroz godine spominjali. Ali i na vizualnom pitanju, kao poboljšanje osvjetljenja i izgled samo neba. Tu su nove lokacije koje možete posjetiti, nazvane Relic. Ideja je dodati malo više mjesta za disanje u počeku i sredini meča. Mnogi dijelovi mape su doživjeli preinake, neki su postali malo otvoreniji, neki malo zatvoreniji uz dodatan sadržaj u tim područjima.

Napravljene su i modifikacije u tome kako i gdje možete naći predmete. Ima ih više i raspoređeniji su, kako bi osjećaj prilikom igranja bio intuitivniji, za kompletan popis promjena, zaputite se na Apex blog kako bi vidjeli sve detalje.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.