Riot Games je najavio kako će njihova nadolazeća fighting igra, još uvijek kodnog naziva Project L, biti u free to play modelu. Ideja je da maknu što je više moguće barijera, kako bi ljudi mogli igrati neovisno o tome gdje žive, koliko su dobri, ili koliko novaca imaju za potrošiti na igru.

Da, bit će stvari koje će se plaćati, ali ideja s kojom rade igru je poštivanje vremena i novaca igrača koji igraju. Gledajući uz to kakav su posao napravili uz League of Legends, a nešto kasnije i u manjoj mjeri uz Valiant, Project L ima sasvim dobre startne šanse da ne ispadne pay to win igra.

Sve ovo je kazano u kratkom videu postavljenom u tekstu. Uz to je najavljena Illaoi kao idući igrivi lik za Project L, o čemu više možete pročitati u blogu. Ideja je imati raznovrsnu plejadu likova kada igra izađe na tržište. Meni se mota po glavi pitanje hoćemo li u nekom trenu imati sve League of Legends likove u igri. To je svakako puno posla, ali je nešto što me ne bi čudilo. Što isto tako znači da je Project L uspješan. Prije svega toga, ipak ‘ajmo pričekati da službeno izađe. Ili da barem znamo kada će to biti. Ili kako će se igra zapravo zvati. Tko zna, možda ostane Project L.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.