Dodatne informacije (18. kolovoz 2022.): Stigla je sedma sezoan za Sea of Thieves. Vrijeme je da napokon postanete kapetan, nabavite svoj brod i obilježite mora kojima plovite.

Originalna vijest (8. kolovoz 2022.): Sea of Thieves ulazi u svoju sedmu sezonu koja će biti fokusirana na kapetane.

Neke od stvari koje sada dolaze odavno su najavljene za igru. Štoviše, trebale su biti dio prve veće nadogradnje kada je Sea of Thieves izašao 2018. godine. Ali kako izlazak nije bio po mirnom vremenu, trebalo je prvo popraviti sve goruće probleme, pa su ti planovi zapeli negdje u prašnjavoj ladici.

Vrijeme je da krenete šparati novce, pošto će vam isti biti potrebni kako bi kupili vlastiti brod. A kada ga kupite, onda ćete moći nazvati brod, s limitom od 20 znakova. Budite pametni, pošto jednom kada imenujete brod ima samo jedan način promijene, koji uključuje plaćanje pravim novcima.

Sada kada imate brod, vrijeme je da se proglasite kapetanom i krenete uređivati vašu morsku pokretninu. Drugim riječima, treba krenuti u potragu za stvarima kojima ćete urediti brod, neke ćete moći zaraditi, neke ćete morati kupiti. To će se prenositi iz sezone u sezonu, a na kraju sezone vaš brod može biti oštećen od korištenja. Pa ako platite brodogradilištu, vratit će mu stari sjaj. Kao svaki pravi kapetan imat ćete dnevnik u kojem će biti zabilježeno što ste vi i vaša posada napravili tijekom sezone. A moći ćete se dokopati tuđih dnevnika, ako recimo potopite protivnički brod.

Sve to stiže 18. kolovoza kada Sea of Thieves sezona sedam krene.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.