Sea of Thieves najavio je kako nam 2. prosinca dolazi nova (peta) sezona koja donosi puno sadržaja u igru.

Peta sezona donosi mnogo zanimljivih stvari. Jedna od njih je dugo tražena opcija unutar zajednice – zakapanja blaga. Kada zakopate blago dobit ćete mapu koju možete iskoristiti da sami nađete te stvari kasnije, ili da postavite mapu na oglasnu ploču kako bi drugi igrači probali naći vaše blage. I dok u stvarnom životu nije bilo tako, ovdje će obje strane dobiti nagradu ako se to zakopano blago nađe.

Kako je ovo ipak blagdanska sezona doći će ponešto sadržaja kako bi se i to proslavilo. Nešto od toga je u skinovima, a puno zanimljivije je to što nam dolazi vatromet. Tko ne voli vatromet? Uz to će biti još malo more skinova, kako za likove tako i za brodove, a tu je još i season pass prepun besplatnog, ali i nešto plaćenog sadržaja kojeg možete ugrabiti. Baš kao možete staviti top na barku, a onda barku postaviti na brod.

I to je samo dio sadržaja, ako želite vidjeti sve što dolazi, video u ovom članku će vam kazati sve što ja nisam. A toga ima dosta, zbilja dosta. Toliko da sam nakon gledanja istoga dobio želju zaigrati Sea of Thieves, pošto do sada nikako nije došao na red.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.