Sega je imala sastanak visoko pozicioniranih ljudi unutar kompanije i objavila kako je Yakuza serijal skupio 2,8 milijuna prodanih primjeraka za PC.

Yakuza serijal počeo je dobivati PC portove u 2019. godini. Tijekom 2020. godine saznali smo kako je serijal do tada prodan u 14 milijuna primjeraka. To nam je jedini okvir kojeg znamo, zato što nam nisu kazali koliko danas Yakuza ima prodanih primjeraka, niti znamo koliko je od tih 14 milijuna bilo prodanih za PC, zato što dio sigurno je.

Saznali smo jednu drugu zanimljivu stvar, koja je zapravo očekivana. Sega je shvatila kako ima bolju prodaju za igru kada ona izađe istovremeno u Japan i u ostatku svijeta. Lost Judgment, koji je Yakuza spin-off, izašao je istovremeno u ta dva područja. Na zapadu je imala 76% veću prodaju nego što su imali s prethodnikom koji je došao kasnije nego u Japanu.

Valjda će im to biti lekcija da nastave tim smjerom u budućnosti. A možda im bude i lekcija da izdaju Lost Judgment za PC, a ne samo i za PlayStation i Xbox konzole za koje je izašla.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.