Paradox Interactive i Triumph Studios su na PDXCON 2019 najavili prvu ekspanziju za Age of Wonders: Planetfall – Revelations.

Revelations je fokusiran oko povratka odavno sahranjene Es’Teq dinastije. Točnije oko Heritor potomaka koji pokušavaju iskoristiti drevnu tehnologiju kako bi ih digli iz mrtvih, njih i milijarde njenih sljedbenika diljem galaksije. Heritori koriste entropijska oružja koja su odlična protiv mašina, a mogu pobuditi Es’Teq umove.

Preko 30 novih misterioznih lokacija, prepunih zamki, jakih neprijatelja, velikih tajni i zaboravljenih tehnologija, kao i Heritor tehnologija. Nova frakcijska kampanja kao i novi scenarij, a uz sve The Forgotten kao nova NPC frakcija. Nove stvari na mapi, nove prijetnje vašem carstvu (kao recimo Reaperi koji su nekada imali drugačiju ulogu nego što je imaju danas).

Sve navedeno dolazi prilično brzo. 19. studeni ove godine je datum izlaska ekspanzije. Ona je dio Season Passa, ako ste nabavili jedan, ili 14,99€ zasebno (ako niste). Bit će dostupna za PC, PlayStation 4 i Xbox One.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.