Dodatne Informacije (6. svibanj 2022.): Deep Rock Galactic sada je dostupan i za PlayStation i Xbox konzole. Uživajte u rudarenju.

Dodatne informacije (28. travanj 2022.): Deep Rock Galactic druga sezona je stigla, možete je krenuti igrati na PCu. A što dobro ide uz izlazak? Trailer. Ako planirate igrati na konzoli, morat ćete se strpiti još tjedan dana kako bi Rival Escalation stigao na iste. Ispod vijesti se nalazi originalna vijest gdje možete pročitati što vas očekuje u drugoj sezoni, dok na ovom linku možete vidjeti kompletan popis promjena.

Originalna vijest (18. travanj 2022.): Deep Rock Galactic ubro će dobiti svoju drugu sezonu, punu svakojakih promjena u samoj igri kao i hrpu nove kozmetike.

Druga sezona nazvana je Rival Escalation, a priča je na tome da suparnička korporacija želi ući na tržište. Što im se, naravno, ne smije dozvoliti. Tako da ćemo na putu do minerala morati ići protiv njih, onesposobiti njihovu komunikaciju, a ako zatreba i pucati po njima. Vjerujte, zatrebat će. Baš kao što će zatrebati i nova oružja, po jednu za svaku klasu, i nadogradnje za ista. Detalji za to vam se nalaze ispod u videu.

Dolazi nova kozmetika, a ako niste skupili ono što je prva sezona nudila, ne brinite, sve će i dalje biti dostupno u igri kroz nekoliko načina. Dolazi i novi DLC koji će biti vizualno fokusiran na temelju prošlosezonskih robota. Tu je i nešto sitnih poboljšanja kroz koje će Deep Rock Galactic probati biti još bolji i podebljati brojku od deset milijuna igrača koliko ih je do sada skupila.

Sve navedeno dolazi 28. travnja na PC, dok će PlayStation i Xbox korisnici morati pričekati još tjedan dana, oni će dobiti drugu sezonu 5. svibnja. Ugodno rudarenje.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.