Radujte se! Stigao je toliko očekivani 2.3 patch za Diablo 3. Kada kažem toliko očekivani mislim na to da sam ga ja očekivao kako bih ponovo pošteno zaigrao igru.

Ovaj patch (kao i mnoge prethodne) krasi činjenica kako dodaju još snage likovima, ovog puta je to uz Kanai’s Cube – nešto kao Horadric Cube iz prethodnog nastavka igre, samo drugačije. Uz pomoć tog mističnog predmeta koji nosi ime po pokojnom dizajneru igre (počivao u miru), točnije po imenu njegova Barbara, moći ćete ekstraktirati legendarne sposobnosti predmeta kako bi neke druge modificirali. Drugim riječima, još snage našim likovima.

Stigla je i nova zona Ruins of Sescheron, barbarska prijestolnica koju je Baal posjetio u Diablo 2 ekspanziji Lord of Destruction. Tamo ćete osim mističnog predmeta naći i nove protivnike te mnoštvo zamki.

Stigle su promijene za Adventure Mode i Riftove, Torment X je nova najveća težina te će vam za nju trebali Paragon level 200. To sve je priprema za četvrtu sezonu koja počinje ovog petka.

Bilo je još puno toga, za svaku klasu ponešto, kratki sažetak pogledajte u videu, a kompletnu listu promjena pročitajte na Battle.net. A ako ste zainteresirani za igranje, javite mi se u komentaru pa ćemo se lako dogovoriti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.