Square Enix je shvatio kako njihova preorder inicijativa za Deus Ex: Mankind Divided neće uroditi plodom. Sami su priznali kako su naišli na zid kritika. Glupa ideja u kojoj se preorder bonusi otključavaju ovisno o tome koliko ljudi napravi preorder napokon je izbačena, sada svi koji preorderaju dobiju sve.

Dirt Rally dobro napreduje. Najnoviji update donosi 12 novih staza koje čine popularnu utrku u Finskoj. Tu su i dva legendarna vozila – 2001 Ford Focus RS i 2001 Subaru Impreza koje će se sjetiti svi oni koji su vozili neku Colin McRae igru.

Danas je kreno završni League of Legends turnir – Worlds 2015 – ovdje možete pratiti sva dešavanja.

Horor igra Soma prodana je u 92 tisuće primjeraka od kada je prošlog tjedna izašla za PS4 i PC. Lijepa brojka za Frictional, usporedbe radi njihova Amnesia: The Dark Descent skupila je 20 tisuću prvom tjednu, 30 tisuća u prvom mjesecu. Nastavak Amnesia: A Machine for Pigs skupio je 120 tisuća u prvom tjednu. Plan je bio 100 tisuća u prvom mjesecu, a dugoročno gledanje je prema tri puta većoj brojci koja bi pokrila troškove izrade igre. Iz studija kažu kako nema žurbe i kako su zadovoljni kretanjem situacije.

Zangief je idući najavljeni Street Fighter 5 borac. Za sada ih je najavljeno 13, još tri bi trebala biti najavljena. Ima vremena s obzirom na to da igra izlazi iduće godine za PC i PS4.

Trackmania Turbo neće izaći ove godine u studenom kako je originalno planirano, izaći će početkom 2016. godine za Xbox One, PS4 i PC. Nadeo treba još vremena kako bi poboljšao sučelje i multiplayer porciju igre.

Novi trailer za Call of Duty Black Ops 3. Ovog puta je naglasak na priči:

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.