Poljska glumica Alicja Bachleda-Curuś koja je bila Anya Oliwa u prošlom Wolfensteinu kazala je za poljsku televiziju kako radi na nastavku jedne igre na kojoj je već radila i u kojoj može ubijati Hitlera. Hmmm… Ako nije Wolfenstein The New Order 2, ili kako god će se već zvati, ona ne znam na što je mislila. Naravno, Bethesda nije ništa komentirala…

.. Imali su pametnijeg posla. Kompozitor Fallout serijala Iron Zur objavio je video u kojem na Pianu svira temu iz nadolazećeg Fallouta 4. Video vam je ispod, a klikom na link otići ćete na punu verziju teme igre.

Razvojni studio Overkill najavio je kako će ispraviti nepravdu koju proživljavaju Payday 2 Xbox One igrači. Matchmaking problem postoji od kada je igra izašla za tu konzolu u lipnju, probleme kakve PC verzija nema. Planiraju to napraviti što je prije moguće, u svakom slučaju do kraja ove godine.

Call of Duty Black Ops 3 PS4Sony je predstavio poseban PlayStation 4 paket za nadolazeći shooter Call of Duty Black Ops 3, sudeći po slici, on izgleda zaista dobro. Riječ je o 1TB verziji konzole, a sve to dolazi kada i sama igra – 6. studenog.

Izgleda kako će nam idućih dana Super Mario Maker puniti redove vijesti. Nakon što sam vam prekjučer pokazao najteži nivo u igri, pojavio se novi s tom titulom. Potpisuje ga isti autor i za sada ga nitko nije prešao. Osim njega, s obzirom na to kako mora prijeći nivo kako bi ga postavio drugima na testiranje.

Street Fighter 5 je na svom blogu objavio sistemske zahtjeve za PC verziju igre.

Warhammer: End Times—Vermintide dolazi 23. listopada, objavio je Fatshark Games. To je kooperativna akcijska fantasy igra s pogledom iz prvog lica.

6. listopada nam stiže Dragon Age Inquisition Game of the Year izdanje koje će sadržavati sve što je u zadnjih godinu dana izašlo za igru.

TowerFall Ascension dobio je Steam Workshop podršku uz pomoću koje ćete moći kreirati svoje nivoe i igrati ih s (ne)prijateljima. Usput, igra je trenutno na 75 posto popusta.

Steam Big Picture dobio je update koji prilično poboljšava izgled opcije koju sam do sada koristio samo dva puta. Dostupno je u sklopu beta programa i rado bih vam iz prve ruke rekao kako izgleda, ali ja sam jedan od onih malobrojnih kojima je beta update napravio probleme učitavanja sadržaja na kompletnom Steamu.

Nekog će biti briga, mene nije. Evo vam teaser trailer za Angry Birds film koji dolazi u svibnju iduće godine. Nisam čak ni znao da ga rade, a kamo li da tako brzo dolazi.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.