Valentinovo, dan zaljubljenih. Ujedno i dana kada je Dreams izašao, i dan kada će ove godine proslaviti svoj prvi rođendan.

Barem je to službeni izlazak, pošto je igra u što otvorenoj što zatvorenoj beti bila dostupna i nešto ranije. Uz takvu situaciju je lani, prije izlaska igre održan prva dodjela nagrade Impy, kao prikazivanje najboljega što Dreams već nudi, prije nego što je izašao iz pećnice. E pa ove godine, povodom rođendana, ponovo imaju dodjelu iste te nagrade.

Media Molecule dodjeljuje nagrade u 23 kategorije, popis istih možete pronaći ovdje. No nagrada, osim odavanja priznanja može imati i malo veće konotacije. Nije se jednom dogodilo da je Media Molecule zapošljavao ljude iz zajednice za svoje buduće projekte, barem četvero iz LittleBigPlanet zajednice je dobilo posao zbog svog rada na istoj. A ako želite posao u industriji, sigurno nije na odmet imati nominaciju, ili osvajanje Impy nagrade u životopisu.

Nije sve biznis, puno više je na zabavi (i sanjarenju), ipak sve te uratke koji će biti nominirani i nagrađeni možete i sami odigrati uz Dreams. A tko će do nagrada možete i sami saznati ove nedjelje, 14. veljače, s početkom u 18:00 po našem vremenu na Youtubu i(li) Twithchu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.