Prema informacijama koje su se pojavile, God of War serijal kreće u vode nordijske mitologije.

God of War nordijski leakNa internetu se pojavila slika u kojoj vidimo Kratosa s bradom i sjekirama u rukama. Slika je navodno koncept art igre koja se nalazila na web stranici nekoga tko je krajem prošle godine radio za Sony Santa Monica Studio. Naglasak na nalazila pošto je stranica u međuvremenu uklonjena s weba. Usprkos brzoj reakciji Internet je bio brži pa sada tu sliku možemo svi vidjeti.

Dodatnu težinu nordijskom mitologiji daje lokacija zvana Alfheim, Wikipedia kaže kako je to lokacija iz te mitologije, za detalje sami pročitajte o njoj. Po pitanju gameplaya govori se o rezanju raslinja i stvaranju mostova.

Novi God of War ne treba doći kao neko iznenađenje, zapravo je krajem 2014. godine spomenut, a time i praktički najavljen. Kreativni direktor Cory Barlog je tada kazao, nakon svakodnevnih pitanja kada će novi nastavak serijala, kako je krenula njegova izrada. Kazao nam je kako nije prethodnik, ali nam nije rekao da li je riječ o nastavku ili rebootu serijala.

Nekako sam više za to da dobijemo nastavak, istog lika, s njegovom poviješću, ali njegov život u novoj mitologiji tretirati kao potpuno zasebnu priči. Nakon čak šest igri (plus ona mobilna koju ne brojim kao dio serijala), vrijeme je za malo svježine. Nema više smisla lupati po grčkoj mitologiji, pružila nam je dovoljno sati zabave. Vrijeme je za nove ideje, a nordijska mitologija zvuči kao sjajan nastavak – možemo dobiti tu dozu nemilosrdnosti i srdžbe koju je serijal uvijek njegovao.

Sve su to za sada nagađanja, E3 je vrijeme kada bi mogli dobiti odgovore, a on je sve bliže…


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.