God of War, Sonyev hit naslov iz 2018 do sada je bio ekskluzivan za PlayStation konzolu. Od 14. siječnja to više neće biti tako, tada će doći na PC, a sada znamo neke dodatne detalje, kao recimo potrebnu konfiguraciju kako bi zakoračili u nordijsku mitologiju.

PC verzija nudi, ako imate potrebne specifikcije, Nvidia DLSS i Reflex tehnologiju, ili pak AMD FiedlityFX Super Resolution fukcionalnost. Što to točno je ne bih vam znao kazati, pošto takve stvari nisu vaš u domeni moga znanja. Puno više razumijem to što dolaze promjene za opcije rezolucije uz primjerice 21:9 podršku, kvalitetnija rezolucija sjena ili refleksije. Uglavnom, sve one stvari koje čine ionako lijepu igru još vizualno atraktivnijom.

Kazao sam kako su objavili konfiguracije, neću vam ih izlistavati osobno, postavit ću vam sliku na kojoj je navedeno što je minimalno ili pak preporučeno ovisno o tome koju kvalitetu želite postići. Po pitanju digitalnih platformi, bit će dostupan za Steam i Epic Games Store.

U svojoj recenziji sam kazao kako je God of War jedno od najboljih putovanja desetljeća. A kako stvari stoje, to poglavlje putovanja dobit će svoj epilog 2022. godine za kada je najavljen nastavak – God of War: Ragnarok. Tako da je PC verzija dobra prilika za uskočiti u taj svijet, pogotovo ako još niste imali priliku. Saznati zašto su Kratos i njegov sin Atreus tako dobra kombinacija.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.