Jedan od razloga zašto sam odlučio napisati svoje mišljenje o PlayStation Plus usluzi bila je najava opcije glasanja za igre koje dolaze u instant kolekciju. Zaboravan kakav polako postajem, što ja mogu, godine čine stoje, to sam na kraju potpuno zaboravio staviti u članak.

Nove informacije o toj opciji ispravit će nepravdu – 13. kolovoza kreće prvi ‘Vote to Play’ u kojem će igrači glasati za jednu od tri ponuđene igre. Glasanje će trajati do 24. kolovoza, a igra koja skupi najviše glasova bit će besplatna tijekom idućem mjeseca za PS Plus korisnike. Ostale dvije bit će na popriličnom popustu, također za PS Plus korisnike. Treba napomenuti kako Vote to Play neće biti dostupan svakog mjeseca nego će imati sporadična pojavljivanja.

Pitate se, koje su igre? Zombie Vikings, Grow Home i Armello imaju čast otvoriti novu opciju, a kako bi osigurali vaš glas svaki od tri razvojna tima složio je vrlo kratak video s kojim predstavljaju svoju igru.

Za koju igru vi planirate glasati? Kažite mi ispod u komentarima. Premda su sve tri igre veoma zanimljive, moj glas će ići za Armello koji me osvojio na prvi pogled.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.