Dodatne informacije #3 (16/5): Imamo i gameplay trailer za Rage 2.

Dodatne informacije #2 (14/5): Saznali smo i koji razvojni tim potpisuje Rage 2 – Avalanche Studios, tim koji potpisuje Just Cause serijal, kao i Mad Max igru iz 2015. godine, serijal kojem je Rage inspiriran. No izgleda da su još neki studiji uključeni, makar u obliku suradnje, potencijalno i id Software koji potpisuje prvi nastavak.

Saznali smo kako će biti open world FPS igra koja će doći za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Dodatne informacije #1 (14/5): Stigao je trailer, sutra dolazi pogled na gameplay.

Originalna vijest (14/5): Izgleda kako je Rage 2 sve bliže.

Sredinom prošlog tjedna Walmart Kanada objavio je u svojoj ponudi Rage 2, vrlo brzo je došao odgovor od Bethesde koja je na službenom Twitter profilu igre napravila jednu dobru šalu, ali nigdje nije negirala informaciju. Isto tako, bilo je lako uočiti kako je službeni Twitter za igru postao aktivan, nešto što nije bio kada je prvi nastavak igre izašao krajem 2010. godine.

Vrlo brzo je Bethesda krenula stavljati slike s puno roze boje koje se upućivale na to kako je baš Rage 2 jedan od tih naslova koje imaju u planu za E3, koji nam je za manje od mjesec dana. A onda je na Internet procurio teaser, i dok se Bethesda trudi svim silama ukloniti ga Wario64 je već napravio klip u kojem možete vidjeti dio toga, premda možda i nije potrebno pošto je izgledno kako će danas i doći službena objava tog teasera. Na svim slikama se nalaze brojevi 5-14, što vrlo vjerojatno predstavlja datum, to jest danas.

Možda je ipak važnije i značajnije pitanje vezano uz to koliko je Rage važan. Prvi nastavak je završio u limbu, imao je sjajnu grafiku i gameplay, no priča, likovi, pa čak i direkcija kompletne igre su bili u prilično lošem stanju. Igra je trebala biti nešto kao Mad Max (pogotovo njegov drugi dio), no nikada to do kraja nije zaživjelo. Izgleda kako nastavak ima drugačiju direkciju, također postapokaliptičnu, izgleda također vezanu uz Mad Max vibru, ali onu novog filma.

Bethesda je u zadnje vrijeme dostavila neka sjajna singleplayer iskustva. Hoće li Rage 2 biti jedno od tih? Hoće li imati multiplayer? Co-op? Na sva ta pitanja ću vam odgovoriti kada, i ako, potvrde igru.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.