Dodatne informacije (5. rujan 2022.): Sherlock Holmes: The Awakened završio je svoju Kickstarter kampanju. U konačnici je skupljeno mrvicu preko 250 tisuća dolara. Sada kreće onaj teži dio, sama izrada igre.

Originalna vijest (14. kolovoz 2022.): Sjećate se video igre Sherlock Holmes: The Awakened? PC igre iz 2007. godine koja spaja Sherlock Holmes i Lovercraft svijet, koju poptpisuje Frogwares, ukrajinski studio koji potpisuje nekoliko (devet, da budemo precizni) Sherlock Holmes naslova? Ne zvoni vam, a zanima vas? Onda imam dobru vijest za vas, remake je u izradi, ideja je za izlazak u idućoj godini za PC, Switch, PlayStation i Xbox platforme.

Ideja je da se studio vrati ovom naslovu, koji im je imao dobru popularnost sa preko milijun i pol prodanih primjeraka, te da ga preradi u skladu sa stvarima koje su naučili u posljednjih 15 godina. Za sve ovo ipak traže pomoć ljudi preko Kickstarter kampanje. Ideja im je bila financirati igru prodajom prethodne, kod koje su morali odgoditi Xbox verziju na nedefinirano vrijeme, ali im rat, koji je pogodio njihovu zemlju, to ne dozvoljava.

Kampanja im je tražila otprilike 70 tisuća dolara, skupili su 100 tisuća više, a tek su krenuli u kampanju. Vjerojatno će skupiti još u idućih 20 dana koliko je ostalo do kraja kampanje. Već sada je otključan dodatni cilj u kojem će Watson biti igriv lik u dijelu priče.

https://www.kickstarter.com/projects/frogwares/sherlock-holmes-the-awakened

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.