CD Projekt ja najavio kako je došlo vrijeme za kraj razvoja kartaške igre Gwent. Uz jedan ali.

Nastala kao mini igra unutar Witcher 3: Wild Hunt, da bi nakon silne popularnosti u istoj postala zasebna igra 2018. godine. Iako je imala spoju publiku, nije uspjela steći popularnost za neki dodatni iskorak. Dobila je nove karte, update sadržaja, ekspanzije pa čak i stand alone singleplay igru. Spinoff spinoffa.

Gwent je dobio svoj konačni 11.10 update u kojem je studio dovršio posao, no napravili su sistem koji omogućava zajednici da održava igru i balansira je. Kako bi postali jedan od igrača koji sudjeluje u tome morate biti visoko rangirati u igri. Imati Prestige 1 ili više. Ili biti u Pro Rank i imati 25 pobjeda u tekućoj sezoni.

Zatim imate priliku nominirati 3 karte koje će biti balansirate u 4 različite kategorije – povećanje snage, smanjivanje snage, provision povećanje i provision smanjivanje. Svaki mjesec će se gledati koje su se karte skupile najviše glasova, s minimumom do 50, te će po kategoriji minimalno 3, a maksimalno 15 karata biti promijenjeno. Sistem kojeg bi ja vrlo rado volio vidjeti u više igri.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.