Star Wars Jedi: Fallen Order je premašio očekivanja koje je EA postavio pred igru, objavljeno je to tijekom njihova financijskog izvješća.

CFO Blake Jorgensen je kazao kako je plan za Fallen Order bio između šest i osam milijuna primjeraka do kraja fiskalne godine 31. ožujka. Fallen Order je prodan u 8 milijuna primjeraka tri mjeseca prije isteka roka, pošto su podatci zaključni s zadnjim danom prošle godine. A kako su brojke dobre, odmah su podigli očekivanja do kraja fiskalne godine na 10 milijuna primjeraka.

Sve ovo govori o problemu današnje industrije video igri koji često stavlja nerealno visoka očekivanja i onda se čude kada igra ne dostavi ciljanu brojku. Iako je igra upravdala uloženo i donijela solidnu zaradu. Čak bi se moglo kazati da je neuspjeh nekoliko prethodnih naslova koje je EA imao stavio brojku nešto nižom nego što je mogla biti za igru iz Star Wars serijala.

Isto tako su najavili kako nas čekaju 4 sportske igre, 4 igre od manjih razvojnih studija, te još 4 koje su iz već uspostavljenih EA-ovih franšiza.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.