Ugasite glasine, napokon je služneo. Mafia trilogija dolazi.

Ta trilogija sadržava prve tri igre iz serijala (šok, zar ne?) u Definitive izdanju, a način na koji su to odlučili izdati i objaviti je pomalo čudan. Mafia 2 i Mafia 3 dostupni su od danas za Xbox One, PlayStation 4 i PC.

Stvari postaju zanimljive vezane uz prvi nastavak serijala. Mafia: Definitive Edition će praktički biti nova igra. Koristiti će novi game engine, imat će nešto prepravljenu skriptu, nove gameplay sekvence i nešto novih dodataka. A o tome će nam 2K kazati nešto kasnije ove godine. Ili u prijevodu – ova igra nije dostupna. Postat će dostupna 28. kolovoza ove godine.

Mafia 2: Definitive Edition je samo remaster verzija kompatibilna s 4k monitorima, koja sadržava sve dosada izašle dodatke. Otprilike istu sudbinu doživio je i treći nastavak serijala, premda to i nije nešto puno posla, kada se radi o igri koja je izašla 2016. godine.

Igre možete ugrabiti individualno. Mafia 2 i 3 Definitive su dostupni odmah po cijeni od 30 eura svaka. Dok će prvi nastavak koštati 40 eura, jednom kada izađe krajem kolovoza. Ili možete uzeti Mafia Trilogy paket u kojem će vas sve tri koštati 60 eura. Dvije ćete dobiti odmah, a treću kada izađe.

Za kraj tu je još jedna stvar koju morate dodati u računicu. Ako imate Mafia 2 Steam verziju ona će se automatski pretvoriti u Definitive izdanje. Bez ikakve dodatne naplate. Dok će Mafia 3 dobiti isti tretman na sve ti platforme.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.