Nintendo je održao konferenciju na kojoj je nazočnima predstavio Super Nintendo World – tematski par koji će se otvoriti u Japanu.

I odmah moram kazati kako u videu kojeg su predstavili javnost je vidljiv utjecaj gljiva. Goombe vidim na ekranu, ali ja ću se zapitati da li je netko iz tima imao kakva iskustva s nekom drugom vrstom gljiva. Znate na što mislim.

Super Nintendo World je najavljen od strane Universal Studios tima još 2014. godine. Tri godine kasnije se krenulo s prvim radovima, a ove godine se očekuje otvaranje. Taman u godini kada su Olimpijske igre, premda ne i u istom gradu. Tokio će ugostiti igre, a 400 kilometara udaljena Osaka će biti dom ovog parka. Ne brinite, čak i ako se nađete na Olimpijskom igrama, za manje od tri sata ste tamo vlakom.

I dok je pretpostaviti kako ćete imati priliku vidjeti Super Maria na mnogim mjestima, atrakcije još nisu potvrđene. Znamo samo da će biti jedna inspirirana Mario Kartom. Možda ono što će mnoge zanimati je popratna mobilna aplikacija te narukvica koju ćete dobiti na ulazu. Uz njih ćete se moći boriti protiv protivnika u samom parku, skupljati digitalne novčiće, natjecati se s drugim posjetiteljima parka, i sve to dok istražujete sam par. Za pretpostaviti je kako će aplikacija koristiti neku verziju tehnologije koja je proslavila Pokémon Go, no još uvijek su šturi s detaljima.

Osaka je samo početak. Ako se Super Nintendo World pokaže uspješnim još su tri lokacije u planu – Orlando, Hollywood i Singapur.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.