Nakon silnih glasina, napokon je došla i službena objava kako će Tony Hawk’s Pro Skater 1 i 2 doći na moderne uređaje u remasteriranoj verziji.

Prvi nastavak je izašao 1999. godine, dok je dvojka izašla godinu kasnije, što znači kako ove kultne igre dolaze sa 20 godina odmaka. Točnije, 4. rujna bi trebale doći na Xbox One, PlayStation 4 i PC (Epic Games Store). To je ujedno bilo i najbolje vrijeme za serijal, nakon toga, usprkos pokušajima, nije ponovio ni popularnost ni kvalitetu.

Pošto je Neversoft studio mrtav, izradu ove verzije potpisuje Vicarious Visions, koji je u zadnjih par godina napravio nekoliko dobrih remaster izdanja. No igre neće biti potpuno identične, pošto smo ipak u 21. stoljeću, što znači kako nam dolazi online multiplayer. Remaster će sadržavati originalne nivoe, iste skateboard trikove kao i prije, kao i identičnu muziku. Ovo potonje je često zanimljivo, pošto igre tog tipa često bivaju uklonjene iz prodaje zbog isteka licenci. I jednako je zanimljivo pošto će ta glazba biti poznata svim starim fanovima, ali ne i novima. Baš kao i cijela plejada pro-skatera koji su nekada bili uzor mladima.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.