Vampyr je igra koju zadnjih dana mnogi imaju na svom radaru. Akcijski RPG danas je dobio novi trailer koji pokazuje aspekt priče.

Igra koju potpisuje Dontnod Entertainment, a izdaje Focus Home Interactive, doći će nam 5. lipnja ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Radnja igre je smještena u London 1918. godine, nakon kraja Prvog svjetskog rata doktor Jonathan Reid se vraća kući i pretvaraju ga u vampira.

Tu će se naći u jednom novom svijetu – tamnijem od onoga svima vidljivog pogođenog ratom i bolestima – podzemnog svijeta u kojem postoje tajna društva i nadnaravna bića, što je sada i on sam. Uz spletke u tom svijetu i dalje će probati naći soluciju za opaku bolest koja je pogodila građane.

Njegovo racionalno razmišljanje u sukobu sa željom za krvlju. Unutarnja borba u kojoj želi pomoći onima koje štiti, a istovremeno se želi nahraniti njima. Kako će ta unutarnja borba završiti? To će ovisiti o svakom igraču, njegovim željama i odlukama.

Vampyr izgleda jako zanimljivo i ambiciozno. Pretvarati druge u vampire, ulazak u kuću samo ako si pozvan… Meni nije visoko na listi želja pošto nikada nisam bio fan vampira te cijelog tog sklopa razmišljanja. No postoji dobar dio ljudi koji je i koji se veseli ideji i vremenu radnje same igre.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.