Call of Duty Modern Warfare Remastered

Kako vam se sviđa najava nove Call of Duty igre? Ako ste kao i ja te vas puno više zanima remasterirana Modern Warfare verzija, evo jedna loša vijest – Activision navodi kako će ona biti dostupna kao download kod uz Legacy, Legacy Pro i(li) Digital Deluxe izdanje Infinite Warfarea.

Što to u prijevodu znači? Trebat ćete platiti barem 20 dolara / eura više za izdanje koje sadržava kod, pošto u protivnom neće biti dostupna. Barem za sada neće biti. Ako mene pitate, ideja iza ovoga je prodati što više skupljih verzija igre s razno raznim dodatcima (koji za mene skoro nikada ne vrijede količine novaca koju moram izdvojiti za njih). Kada prodaju dovoljno primjeraka, Activision će napraviti potez u kojem ‘brine za svoje fanove’, te će dopustiti zasebnu kupnju igre. Hoće li to biti prije izlaska u studenom ostaje nam vidjeti.

Problem je u tome ako ne bude. To znači da će multiplayer remasterirane igre biti dostupan jako malom broju ljudi, a to pak znači kako će biti puno teže konstantno nalaziti partije, nešto u čemu je Call of Duty serijal bio prilično dobar.

Drugi problem je u tome ako bude, postoji opravdana bojazan kako će više ljudi kupiti remasteriranu verziju igre nego Infinite Warfare. U svakom slučaju će koštati manje, a postoji i dobar dio fanova koji nije zadovoljan smjerom u kojem Call of Duty serijal ide. A kada smo kod problema prodaje, treba napomenuti kako će ovim nastavkom kompletno prestati podrška za Xbox 360 i PlayStation 3.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.