Rockstar je najavio posebna izdanja i preorder bonuse ta Red Dead Redemption 2.

Ako napravite preorder dobit ćete War Horse i The Outlaw Survival Kit, koji će vam malo olakšati život u divljini. A ako napravite digitalni preorder dobit ćete bonus na lovu u story modu jednom kada igra izađe, mapu s blagom, i bonus GTA$ – pola milijuna za standardno izdanje, duplo za specijalno, ili pak dva milijuna za Ultimativno izdanje.

Specijalno izdanje će vas koštati 84,99€, dobit ćete nešto posebne opreme, neke puške, kao i neke. No ono što će biti zanimljivo je Bank Robbery Mission, u kojoj Arthur i pad ljudi iz bande naprave pakleni plan pljačke banke i Gang Hideout, gdje možete očistit lokaciju gdje je Los Lobos Gang skrivala plijen. Ovo je odmah uzrokovalo zabrinutost zajednice, a Rockstar je kazao kako ovo nisu dijelovi glavne priče, nego posebne aktivnosit dostupne samo kao bonus.

Ultimate izdanje je za jedan cent ostalo kratko od sto eura. U njemu ćete dobiti te navedeno u prošlom paragrafu, kao i ekskluzivni online mod, kao i još neku obleku za vašeg online lika. Kao i opcija da brže dobivate online iskustvo, do ranka 25.

Collector’s Box košta također cent manje od sto eura, no uz njega ne dobijete igru. Dobijete bandanu, set igračih karata, drvene puzzle od 100 komada i još neke sitnice koje moćete vidjeti na slici iznad.

Sve navedeno možete kupiti na Rockstarovoj službenoj stranici.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.