Pokémon Legends: Arceus sve je bliže, a sada smo dobili prilično dugačak pogled na igru koja nam dolazi krajem mjeseca na Switch.

Dva su videa, prvi je prezentacija na japanskom, pa vam na žalost ne mogu kazati što točno govore u njoj. Drugi je kratki pregled na engleskom, u kojem ima par ključnih riječi, ali s osjetno manje sadržaja nego prvi.

Čeka nas igra koja je dosta slična Monster Hunter ideji, odlasci u velike zone (ali ne open-world) gdje se borimo (i lovimo) protiv Pokemona i usput rješavamo zadatke za tu regiju. Svu u maniri ‘moraš skupit’ sve’, ili popisati sve pošto će vremenom radnje biti prethodnik, iz vremena kada se popunjavao prvi Pokedex.

Ja se veselim igri, vjerojatno će biti veliki hit, i prvi veliki ove godine, kada izađe 28. siječnja. Ipak, imam dva pitanja na koja me zanimaju odgovori. Hoćemo li dobiti ikakvu važniju promjenu za gameplay dvoboja? Pošto ono što su do sada prikazali je samo varijacija na temu koju serijal gura od prvog nastavka. Druga je vizualno pitanje, pošto Pokémon Legends: Arceus ne izgleda baš sjajno, gdje Switch polako dolazi do svojih limitacija.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.