Jeste li čuli za Pavonis Interactive? Studio iz Colorada nastao je 2015. godine i najpoznatiji su po radu na Long War modu za XCOM i za njen nastavak. Tome je došao kraj, odlučili smo ambiciozno krenuti u vlastiti projekt – Terra Invicta je svemirska strategija koja je ovog tjedna dobila svoj prvi trailer.

U Terra Invicta neprijateljska vanzemljaska flota se pojavila na rubu solarnog sistema i priprema se za rat. Ljudska rasa nije sigurna kako odgovoriti, pošto postoje različita mišljenja, to jest frakcije s drugačijim ciljevima koje žele postići. Razvojni tim igru opisuje kao grand strategiju, te u njoj kontroliramo jednu od tih frakcija kako bi pripremili flotu koja će nas obraniti od ugroze.

Kao vođa frakcije probat ćemo pridobiti svakoga tko nam može pomoći u tom cilju. Od vojnih vođa, preko poslovnih tajkuna pa sve do najboljih znanstvenika svijeta. A zatim ćemo diljem solarnog sistema tražiti priliku za iskorištavanjem resursa kako bi odradili sve to što nam je u planu. Od rudarenja po asteroidima pa do izgradnja razno raznih baza.

Trenutni plan, naveden na službenim stranicama, je Kickstarter kampanja koja bi se ubrzo trebala pojaviti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.