ivermectin mectizan securonix revenue can i take ivermectin with food como tomar ivermectina en nios para piojos ivermectina dose cão what kind of ivermectin for humans

Kalendar Maja Zoran Feric naslovnicaPremalo čitam domaće autore, dio toga leži u onim školskim danima kada su me forsirali čitati knjige koje me ni malo zanimaju. Iz istog razloga izbjegavam i mnoge klasike, premda sada s mnogo više godina na leđima bi se mogao ponovo okušati u njima.

Isto tako izbjegavam čitati hit knjige odmah prilikom njihova izlaska, čekam da se prašina slegne pa ih tek onda uzmem u svoje ruke. Kada se sve to zbroji i oduzme, knjiga koja je izašla prije četiri godine tek je sada došla na red.

Bilo je ponešto strahova, kako ću se snaći u s knjigom smještenom u godine u kojima nisam živio, i pričama iz godina koje još nisam doživio. Dvije priče iz jedne perspektive, ona iz mladosti Zagreba u početku druge polovice prošlog stoljeća i ponovljenog maturalnog putovanja penzionera, koje su se malo po malo isprepletale i stezale obruč radnje. Pripomogao je piščev stil i lakoća pisanja koja me više podsjećala na katanski razgovor s prijateljima nego elitističko književni.

Ako se čovjek potrudi može naći poveznicu s nekom radnjom, a ja sam to na vrlo čudan način pronašao u glavnom liku. Sigurno ne u njegovoj opsjednutosti prostitutkama, nego u vezi sa Senkom, čije ime potpuno alegorijski odgovara sjenom koju je ona ostavila nad njim i obilježila njegov život. Ljubav, prijateljstvo, poznanstva i činjenica da svaka priča ima dvije strane medalje.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.