Dobro došli u 2021. godinu. Nakon produljenog odmora kojeg smo imali oko blagdana 227gaming se vraća.

Iza nas je jedna teška godina. Covid je pogodio čitavu planetu, pa tako i Hrvatsku. Vidjeli smo se s prijateljima puno manje nego što smo htjeli, bili smo u kući puno više nego što smo htjeli. Što je sigurno otvorili vremena za video igre kod mnogih kojima je ovaj hobi sastavni dio života. Godinu smo završili sa nizom potresa koji je jedinu kompletnu regiju ostavio bez domova. Šugava godina je ipak pokazala i jednu divnu stranu, ljudsku solidarnost i dala nam prilično puno nade za 2021. godinu u koju smo stupili.

Kakve to veze ima s video igrama? Nema, niti mora imati. To je ona divna stvar. Ne vrti se svijet samo oko njih. Većini su one samo hobi, samo nekima su one izvor prihoda, nešto što se uz Cyberpunk 2077 zaboravilo. Nešto o čemu ću u idućih par dana kazati par riječi sada kada se sam taj mulj staložio. I dok zbilja prošli paragraf nema veze s video igrama, ideja cijelog teksta ima.

Kroz zadnjih 10 godina 227gaming je prošao kroz sve i svašta, a s njime sam i ja. Da, nisam više nekada klinac s na fakultetu s viškom slobodnog vremena. Danas je drugačije vrijeme, a drugačije vrijeme traži i drugačiji pristup stvarima. I dalje imam što za kazati te na to želim staviti budućnost stranice. Gotovo kompletan fokus na moje mišljenje, bilo da govorimo o recenzijama ili mišljenima koje ću predočiti u tekstove, u odnosu na vijesti koje se događaju puno brže nego što ja uspijevam pratiti. I dalje će ih biti, ali u nekom drugačijem formatu. Kojem točno? Nisam siguran.

Znači li to da će 227gaming biti više kao blog? Ako tako mislite, onda je odgovor da. Ideja je da ovaj format ostavlja više vremena da kažem ono što želim, da se fokusiram na ono što želim. A želim govoriti o prošlosti, o sadašnjosti i budućnosti. O onome što nas je nekada nadahnulo pa do onoga što nas čeka u budućnosti. O propuštenim prilika i još neostvarenim snovima. I igrama današnjice, o stanju industrije, o sjajnim potezima i kriminalnim greškama. O svemu što mi padne na pamet, i ne samo o video igrama. Nadam se da ćete biti na tom putovanju uz mene.

Za novo vrijeme. Za 2021. godinu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.