Trebam li prestati pisati ovaj segment o tjednom igranju? Opet ga pišem nakon dana u kojem je hrvatski sport doživio fijasko. Ovog puta to je bila košarka, a ne nogomet. Sreća moja kako mi je ostatak dana uz dobro druženje i pokoju čašicu (kako razgovora tako i onu punu tekućine) popravio dan. Al’ dosta o tome, ‘ajmo na ono što sam ovaj tjedan igrao.

World of Warcraft

S ponosom moram kazati kako sam skupio dovoljno novaca za novi token – čak dva tjedna prije isteka pretplate. To je moj rekord, s obzirom na to kako sam često istu stvar radio tek dan ili dva prije roka. Nisam neki veliki farmer, ne radim to dobro kao mali Kinezi koje iskorištavaju kako bi prodavali pare u igri za prave novce. Radim to na način u kojem uživam, usput pokušavam skupiti pokojeg mounta kojeg još nemam. Što u prijevodu znači kako s tugom gledam kako mount opet nije dropao nakon killa. Opako razmišljam o velikoj blasfemiji zvanoj igranje za Alliance – razmišljam napraviti svog prvog alta kako bih vidio kako izgleda priča iz druge perspektive. Fascinantno je kako ni nakon x godina igranja (ne trudim se saznati koji broj se skriva iza x pošto bih ponovo shvatio koliko sam ostario) nisam napravio više od jednog lika. I opet imam osjećaj kako će me nova ekspanzija zateći nespremnog, kako će opet biti puno toga što nisam napravio. Mogu se pohvaliti kako sam napokon ubio Archimonda, makar samo u LFR formatu. Raidovu u kojima sam uživao postali su daleka prošlost…

Hearthstone

I ovaj tjedan sam ugrabio legendarnu kartu, premda nisam siguran kako je ona nešto dobra. Čak sam uz nju dobio i jednu zlatnu kartu u boosteru, nešto što mi se baš i ne događa. Slika govori više od tisuću riječi. Van toga dobio sam ponešto ranked partija s Warriorom, trenutno sam rank 17 i zaista nemam potrebu biti bolji od toga. Igram iz gušta, što ne mogu reći za ovotjedni Brawl. On mi je bio samo takva tlaka – jedva sam čekao dobiti taj tjedni booster i zaboraviti da je double Deathrattle postojao.

Hearthstone booster 10-09-2015
Ovo je dobro, al’ moglo je i bolje.

Diablo III

Igrao sam možda samo sat vremena i zahvaljujući mojim kolegama iz guilde došao sam do prilično značajnih visina. Od levela 45 do levela 70 + 100 paragon. Bez šale, tako brzo se to dogodilo. Čak sam skupio i neke predmete za build koji trebam. Jedino što baš i nisam bio koristan dok sam trčao iza ekipe koja me provodila kroz GR50.

Zombie Vikings

Nadao sam se kako ću ovaj tjedan završiti ovu zabavnu igru, no nisam. Vjerojatno će se to dogoditi u ponedjeljak ili utorak, kada će dobiti i svoju zasebnu recenziju. Ako je i vi imate, javite mi svoje PSN ime kako bi malo zaigrali.

Mad Max

Tek sam počeo pa za sada nema dojma koji bih vam mogao kazati.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.