Kada sam krenuo pisati tjedno igranje jedna od bojazni bila je pojavljivanje igri koje igram iz tjedna u tjedan. Trudit ću se to izbjegavati, no ovaj tjedan to nije bio slučaj. Ovaj tjedan bile su paklene vrućine i sve igranje svodilo se na kratke momente od pol sata – sat. Zbog toga sam se fokusirao na igre koje već imam instalirane i spremne za pokretanje u bilo koje doba dana. Nemam volje učiti nove mehanike kada me sparina ubija, zato i čekam idući tjedan kada bi se na popisu moglo naći zanimljivijih naslova nego ovog tjedna.

Far Cry 4

Jedina igra s ove liste s kojom sam proveo više vremena je Far Cry 4 – koliko mi je draga igra govori i činjenica kako istražujem svaki kutak Kyrata kako bi našao svaki predmet koji se može skupiti i svaku škrinju koja se može otvoriti. Koncem tjedna dogurao sam do 55% progresa, a već sada imam mnoge priče iz igre, bilo da je to kada sam prekinuo borbu bengalskog tigra i medvjeda tako da sam bacio bombu ispod njih, ili kada sam dva sata (i to u komadu) pokušavao osvojiti jednu od četiri tvrđave. Na kraju sam to uspio, ubivši pritom cijeli mali regiment i uništivši čak pet helikoptera. Far Cry je serijal kojem ću se svaki puta vratiti, uz njega dobijem dovoljnu dozu ludosti.

Hearthstone

Blizzard blok započet će kartaška igra u kojoj sam samo sređivao dnevne questove. Ovotjedni brawl me istovremeno razočarao i razveselio – smeta me što se već sada počelo s ponavljanjima, ali mi je drago što sam dobio priliku dalje levelati svoj mage deck i igrati samo s magijama. Nakon prve pobjede u njemu dobio sam booster u kojem nisam ništa važnog dobio.

World of Warcraft

Prošli tjedan u Hearthstonu je bila doza ribičke note, ovog tjedna to zadovoljstvo dobio je WoW. Nabio sam fishing na maksimalnih 700, pritom se sjetio koliko bi mi nekada trebalo da to izvedem, bez dnevnog zadatka koji mi daje +15 nakon što ga u manje od pet minuta sredim. I dalje tvrdim kako je jedina stvar dosadnija od virtualnog pecanja pravo pecanje. Barem sam kupio token i dobio dodatnih 30 dana na svoj korisnički račun.

Yazira

Diablo III

Napravio sam tri rift prolaska sa svojom Demon Huntericom, sve zbog činjenice kako će nova, četvrta po redu, sezona krenuti koncem mjeseca. Nadam se kako će prije nje izaći 2.3 patch. Stavit ću pred sebe cilj dosegnuti level 400 paragon prije početka nove sezone, što ne bi smjelo biti toliko teško pošto sam sada 380.

Gems of War

Nisam niti sat vremena potrošio tijekom tjedna na ovaj zarazni spoji tri.

Rocket League

U petak dopodne sam pozvao prijatelja na kavu, što nije bio neki problem s obzirom na to da smo oba na godišnjem. Ovog puta nismo bili u kafiću nego kod mene doma. I tako, nakon čašice razgovora pitam ga hoće li probati Rocket League. Ostalo je povijest, malo isprobavanja protiv botova, a onda malo igranja protiv drugih ljudi na mreži. Čak i nije bio takav debakl koji je mogao biti. Zaključak je jednostavan, nogomet autima je sjajna stvar, samo trebamo još malo tehnološki napredovati kako bi ga imali u stvarnom životu. PS: nova arena koju su dodali u besplatnom updejtu izgleda sjajno, vrlo vjerojatno ću uzeti i onda dva nova autića samo kako bih podržao razvojni tim.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.