Lijepo je igrati, još je ljepše naći se s prijateljima, koji god povod bio, i zabaviti se uz klopu koja se nešto ranije pekla na roštilju. Zato vam ovo treba biti poruka, pogotovo ovim mlađim generacijama, nemojte dozvoliti da zbog video igri propuštate druženja s dragim vam ljudima.

Pavle: Ovaj tjedan sam još gori nego prošli tjedan, većinu vremena sam igrao nešto online. I naravno, nisam opet igrao Shadow of Mordor, iako sad imam još par dana za dovršiti izazov. Ali stignem ja to, ako zbilja želim. Vidjet ćemo u idućem tjednom igranju da li sam želio to.

Path of Exile

Kao i uvijek, igra s kojom započinjem tjedno igranje. Iako ovaj tjedan nisam toliko igrao, nisam čak ni level dobio jer sam uglavnom daily questove obavio, tu i tamo koju mapu. I respecao sam još jednog starog lika, da isprobam Earthquake skill, i nisam bio nešto pretjerano zadovoljan s njim na kraju. I trebao bih sada počet sav currency koji imam pretvarat u Exalted Orbove da si kupim oružje koje hoću, al eh. Fali mi neki pošten trading sistem.

Elder Scrolls Online

Nakon par mjeseci opet pokrenuo ovo, i umjesto da nastavim levelat svog teško oklopljenog Nord Sorcerera, prvo sam krenuo krast sve oko sebe (i zaradio čist ok novce za svoj level), i onda lutao malo po mapi (to mi je zapravo najveće zadovoljstvo u igri do sada), i tek onda odlučio koji quest napravit i na kraju dobiti jedan level.

Elder Scrolls Online

Nuclear Throne

Ništa vrijedno spomena ovdje, 2-3 daily runa i weekly run, ali eto, kad sam igrao da se spomene.

Guild Wars 2

S dolaskom novog patcha (o kojem ste mogli neki dan čitati ovdje), morao sam malo isprobati WvW. Iako, prvo sam malo zujao po novoj mapi iz ekspanzije i radio eventove, ali kad mi je to (ubrzo) dosadilo, prebacio sam se na svog Elementalista i… ušao u WvW queue. Priznajem, reward track za WvW je odlična stvar, spajanje servera zbog populacije je isto super, ali sad odjednom svi žele igrat WvW i čekanje da upadneš u njega može biti podosta dugačko. Ali svejedno, trčkaranje po Eternal Battlegroundsu je i dalje super (novim Borderlandsima i dalje ne želim prići, stari su mi bili puno bolji), sretan sam sa lootom od reward tracka (i lootom općenito) i zabavno je kao i prije.

League of Legends

3 ranked partije, 3 ARAM partije, 1 pobjeda, 0 volje na kraju svega toga 😀

Vedran: Dugačak tjedan završio je vikend roštiljima, subotnji kojeg sam radio povodom očevog imendana, nedjeljni kod prijatelja povodom njegova rođendana. To automatski znači kako su mi dva dana igranja otpala, ali se ne žalim previše – roštilji su bili super.

World of Warcraft

Farmanje golda je zapravo jedino što radim zadnjih pol godine kada se ulogiram u WoW, tako je bilo i ovog puta – samo što ja to radim prolazeći stari sadržaj i raidove, a ne skupljanjem ruda po mapi. Vrhunac tjedna bio je to što mi je napokon dropao ovaj mount, a odmah nakon toga nasumični razgovor s nekim čovjekom koji se dobro zabavljao i koji mi je dao 500 golda iz čista mira. Zna biti super ljudi na WoWu.

Hearthstone

Sve je spremno za ekspanziju, dokaz vam je ispod. Zbog toga mi se nije dalo više farmati gold, čak niti raditi daily. Jedino što sam probao Tavern brawl. Bio mi je super koncipiran, ali pola sata po partiji? Ne hvala.

Puf... Bit će otvaranja...
Puf… Bit će otvaranja…

Ratchet & Clank

Bit ću kratak pošto moram postaviti već napisanu recenziju pa ćete tamo čuti malo više. U svakom slučaju, sjajna igra uz koju sam guštao. Ne trebaju mi sve igre biti ozbiljne, dovoljno dobro mi je da budu dobre, a ova to je. I još važnije, zabavna je, zbilja je prokleto zabavna.

Prison Architect

Odradio sam prva dva poglavlja priče, što su zapravo produljeni tutorijali iz različitih zatvora s različitim situacijama koje se u njima događaju. Moram reći kako mi se stil kojeg su iskoristili za ekspoziciju istoga jako sviđa.

Jedan od načina kako se može napustiti zatvor.
Jedan od načina kako se može napustiti zatvor.

League of Legends

Jedan URF s Ezraelom, jedan poraz (zato što je Riven otišla pushati mid dok smo mi branili vlastiti nexus). No moram se pohvaliti činjenicom da napokon imam sve champove na accountu. Za to je zaslužan brat kojem sam ga ostavio.

Guild Wars 2

Skinuo sam novi patch, našao 20 minuta u subotu dopodne i to je to.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.