Najava kako će Godfall doći na PlayStation Plus u prosincu izazvala je dosta podignutih obrva i podosta prigovora. Razlog tome je Challenger Edition verzija igre, koju su mnogi percipirali kao svojevrsni demo u kojem se mogu igrati tri game moda.

Prigovor je išao u smjeru da je to kontra duha PlayStation Plus pretplate, koja je nudila pune igre. I teško je ići kontra te logike, pošto dio sadržaja neće biti dostupan. I kojeg možete kupiti za oko 45 dolara, ako vam se svidi ono što igra nudi.

Razvojni studio Counterplay Games kazao je kako je Challenger Edition nije probna verzija nego nova verzija igre, sa limitiranim sadržajem i s manjom cijenom – bit će postavljena na 15 dolara. Hoće li taj odgovor zadovoljiti PS Plus korisnike? Vjerojatno ne. Znam sam kako će PC korisnike razveseliti kako će to isto Godfall izdanje biti dostupno za ugrabiti putem Epic Games Stora od 9. do 16. prosinca.

Nisam siguran kako će to točno izgledati, ali kao netko tko je uložio dosta vremena u Godfall moram kazati kako mi se to ne čini kao loša opcija. Pošto ćete dobiti endgame modove, koji su razlog zašto se svako malo vratim igri. Koji su fokusirani na najbolju stvar koju igra ima – borbu. Dok ne propuštate puno ako niste odigrali kampanju.

Kad već govorimo o igri, najavljen je plan razvoja za Godfall. Tri su glavne stavke Valorplate gameplay poboljšanje, novi modovi te poboljšanje sitnica i peglanje bugova. Sve to ima Q2 kao ciljano vrijeme kada će biti dostavljeno.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.